[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-7tsiz’] [av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kkpm9q6n’ admin_preview_bg=”] Om Jysk Materieludlejning Aps

Siden starten har det hele tiden været målet at drive en lokal virksomhed tæt på kunderne.

En seriøs og professionel samarbejdspartner for håndværksmestre og entreprenørvirksomheder i hele Nordjylland. Siden vi har startet har vi kørt efter dette mål.

Vi er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mange private og erhvervs med grej til bygge branchen,  vi besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre  på at komme til at arbejde sammen med branchens mest professionelle udbyder.

Hos Jysk Materieludlejning  er det vigtigt for både vor kunde og os, at det rette materiel bliver leveret første gang, derfor tilbyder vi også gratis opmåling og vurdering af opgaverne inden opgaven opstartes. Der tilbydes også aftaler der tilgodeser vor faste kunder, hvor den enkeltes kundes materielbehov er i fokus ved udarbejdelse af samhandelsaftale, på dette grundlag er der basis for gensidigt samarbejde fremadrettet.

Vi har egen butik med stort udvalg af stihl produkter.

Vi kan træffes på  9844 2020 eller mail Info@jmu.dk


[/av_textblock] [/av_one_full]